Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Thomas Ligottis novellsamling "Skuggan på världens botten och andra berättelser".


Harlekinerna

mörkret faller
svartvitmönstrade harlekiner
dyker här och där
utan ett ljud upp ur skuggorna

de förenar sig med varandra
skyndar, de måste hinna nå sin destination
mycket mera rädda än vi är för dem
är de rädda för gryningen, för ljuset




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-14 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP