Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon känner igen sig




Medan han kysser henne ner från soffan,
lyfter av henne de läckra skorna,
suger av hennes nylonstrumpor med läpparna,
bort från de nymålade fötterna
och tar hand om dem
på deras hemliga sätt
och stryker dem varligt,
smeker dem mjukt över vrist,
kysser dem innerligt,
suger dem djupt,
munknullar dem galet...
läser hon med sprucken röst
ur sin senaste diktsamling

"antingen säger vi att vi älskar varandra
och nöjer oss med fotpoesin
eller ger vi fan i kärleken
och går hela vägen"

"båda är lika galna i sig själva
och försöker verkligen älska"

"kom min älskling
så spränger vi verkligheten"

"det är lika synd
om båda två"

"visst fan
älskar de"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-14 23:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha...tack !
2019-12-15

    Lena Staaf VIP
Pulserande fotriktig text utan fotnötter.
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP