Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massutskick

För dem som älskar
för dem som ser nått i
ett frö som har så svårt att gro
i ett hjärta som sprungit bort,
som ser nått
i gardiner som är så transparenta att man bara ser ljuset
Som ser något i människor där livet leker tittut mellan märg och ben

Till dem som inte vågar vara
till dem som inte vågar slå rot,
som flyttar tyngden från fot till fot
för de rastlösa
rotlösa

för dem som är dun i vinddrag
för dem som faller tungt
till dem som inte är
till dem som har gått vilse
till dem som betraktar
till dem som speglar och förvränger

till dem som älskar
för dem som vågar
för dem som inte släpper taget
i den som blir skrämd och oförskämd
för dem som stannar kvar
för dem som ger av det de har

för dem som tror att de försvinner
vare gång som hoppet brinner

en stor kram




Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene