Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chock

Jag ska dra dig tillbaks till oss
Dra dig från e döda till de levande
med två starka grepp
ska jag trycka handtagen mot ditt bröst
där hjärtat slutat slå

Från de döda till de levande
Som en Gud
så ska jag
Du ska inte vara död
Ifrån mig till dig
En stöt av dödande el ska vända dig
Mina händer kramar handtagen
Som när människan först behärskade elden




Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-16 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene