Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud i telefon

Då tillvaron sviktar en rasande skrämmande sekund
då verkligheten blir en tunnel
och hjärtat galopperar bort
mot oförnuftet

då skär telefonsignalen tvärs genom medvetandet
och ger mig en smäll på käften

Håll dig kall, säger Gud
och lägger på

Förvånad är jag tillbaks från kosmos




Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-16 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du säker på att det inte var Di Leva?
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene