Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankesnurr


Positivhalaren


I huvudet på en positivhalare:

En positiv person
uppfattas sällan negativt

medan ett positivt besked
från sjukvården alltid gör det

såvida det inte är ett
graviditetstest

då är det antingen eller
beroende på person och situation

Ett positivt besked från arbetsgivaren
är aldrig negativt

medan ett negativt foto
kan omvandlas till ett positivt

med positiva eller negativa följder

Ordbryderier och tankesnurr...







Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2019-12-16 17:36



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilka underfundiga rader av dem rätta orden och dess mening.
Gillar denna starkt!
2020-01-25

  Iréne S Räisänen VIP
Finurlig. Bra!
2019-12-19

    ej medlem längre
Roliga och finurliga verser!
2019-12-18

  Cikoria Blå VIP
Grattis till att den blev vald till "utvald text".
2019-12-17

  Cikoria Blå VIP
Roligt och finurligt.
2019-12-17

  lodjuret/seglare VIP
Texten äger förstås, sin alldeles egna bärkraft. Däri lurar tanke o känsla fint. Var finns verket på bilden? Är en alv en Alf?
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP