Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


29

Ett år äldre
Mer insikt
Om mig själv
Och livet runt omkring
Var inte bara depression och ångest
Symtom på Borderline
Aggressioner så stora
Svårt att kontrollera
Tårar som sprutar
Känsla att alla är emot mig
Att allt alla säger är ett hån
Osynlig
Missuppfattad
Vad otrevlig jag blir
Fula ord spyr jag ut från mitt gap
Blir förbannad när ingen förstår
Känner mig ensam och så liten
Vill försvinna men samtidigt bli hörd
Förstådd
Men så faller jag ur
Vad sa jag nyss?
Vad kände jag?
Det är helt annorlunda nu
Skamkänslor
Förnedrandet sköljer över mig
Vem är jag?




Fri vers av MissCaylin
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-18 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin