Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragil

Din bräckliga
knän behöver
strykas starka
Dina ögon
strykas torra

Din vacklande
gång på jorden
behöver
uppmuntras,
Behöver beordras,
gå rakt, upphöjt
stolt

Din glädje
behöver
poleras
fram,
dina vingar
varsamt
vecklas ut

Ditt hjärta
behöver
svalkas
med dina
salta tårar,
ditt salt nå
ut, till världen

Så stärk dina
knogar
Fånga ditt
leende
Spara din låga
och förvalta
den väl




Fri vers av Seasons VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-18 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP