Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren...

 

 

För att kunna gå vidare

 

måste man stänga dörren helt

 

Om den hela tiden står lite på glänt

 

blickar man hela tiden tillbaka

 

Och blir heller aldrig lycklig

 

Hon har aldrig lyckats stänga den helt...

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman