Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löjligt

Det ät löjligt att sitt egna jag förgylla
det är fjantigt och så själviskt tro sig va

Något överlägset väsen som förbrylla
och sig vatten över hjässan ständigt ta

Det är nästan lite fånigt och förargligt
men man möter dessa typer då och då

Som tatuerar visdomsord på kroppen
nån kinesisk krumelur man ej förstå

Men man tänker dessa stolta narcissister
när det lägges ner i kista och i mull

Hur löjligt alla målningar ska te sig
på ett kritvitt lik med klotter på sitt hull




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-21 23:45



Bookmark and Share


  Koloristen
Spot on.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant