Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn,en sanning?

Mina uttorkade tårar

Rinner ner för kinden

Bara de

som förnimmer saltdoften

kan ana

 

Jag tror inte längre

Jag vet

Att människan är

Ond

God

Förlorad

Det kommer inga intentioner

någonsin kunna ändra

 

Ty vi är gjorda för att överleva

oavsett tidevarv

Tills solen drar sitt sista andetag

Då när mörker,kyla och evig tystnad sänker sig




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-23 00:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Allt är förgängligt. men jag står inte ut med det. Gud har gjort nåt fel. Först det fantastiska livet. sedan ingenting? Det måste va fel.
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ