Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som våra hjärtan förstår

 

Jag lägger min hand på ditt bröst

och väntar på

att saknaden ska tala

det vin jag druckit

säger ingen sanning längre.

 

Den tid jag förspillt

kan aldrig förlåta mitt svek

bara det underbara

som finns i vår kärlek

talar det språk

som våra hjärtan förstår




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-12-23 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP