Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten uppmaning till återhållsamhet!


Tragedi i juletider


Det var en Jultomte från Nordpolen
Som aldrig njutit av Södersolen

Tog av sig röda Dräkten
Reste med hela Släkten

Men drack Glögg och drunknade i Poolen




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-23 20:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att resa till Polen är farligt,
bäst att ta det varligt,
inom Sveriges fina land,
kan var äventyrligt nog ibland,
kanske att resa mer snarlikt...
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST