Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul poetvänner


Idag vill jag tacka
mina poetvänner och andra
för applåder och kritik

Orden för oss samman
det är det vi har gemensamt
att älska vrida vända
släppa ut dem vilda

Fria mot det vita arket
och pennans grå svärta
formar figurer
som bildar vibrationer

Svängningar som når
in i hjärtat
på dig och mig
genom livet








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-24 07:12



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP

Fint!
2020-01-25

    ADI Nehlin
Så fint skrivet! God fortsättning!
2019-12-28

  TrollTörnTrappan VIP
God fortsättning, poeten Lena! Rena, svartvita svängningar tillönskas, i spännande blandning efterhand....
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP