Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


många som krockar


Berusningstrafik

intro:
det slutar med frihetsberövande

för du vill känna dej fri

eller likblek av döden i

kistan du blir begraven i



vers1
man är aldrig slug eller vis

i berusningstrafik

en man skjuter en sil

han bryr sej inte ett skit


gav upp för längesedan

uppskattar ej att leva

skiter i om det fallerar

för livet är en pina



ref
berusningstrafik

där det är många som krockar

berusningstrafik

supa, blossa, skjuta, boffa


berusningstrafik

vännen det är fan inget liv

berusningstrafik

känn elden, styr upp din skit!



vers2
medans så öppnas vinflaskan

hos Svearikets helgalkisar

slåss, skriker och spyr

och folk, blir huggna med kniv


inte drogernas fel

utan missbrukandet av dom

var från början medicin

men du har fel sätt att ta dom



ref
berusningstrafik

där det är många som krockar

berusningstrafik

supa, blossa, skjuta, boffa


berusningstrafik

vännen det är fan inget liv

berusningstrafik

känn elden, styr upp din skit!



utro:
det slutar med frihetsberövande

för du vill känna dej fri

eller likblek av döden i

kistan du blir begraven i




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-24 09:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gillar rubrikens blandning av ord, sådana är människorna på vår jord, än de ler vackert så, i nästa stund de roffar o går på, envar får väl hämna sig att ej 'begå justitiemord'...
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl