Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågorna

 

De två ljusen värmer varandra

Båda blir dubbelt varma

Vi två vandrar tillsammans mot evigheten

vi delar dubbel glädje och styrka.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-25 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP