Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julkatter

Morrhåren skälver
fågelbordets julmiddag
men vi får burkmat




Bunden vers (Haiku) av Lena Staaf VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-25 10:32



Bookmark and Share


  ULJO
Se men inte röra
2019-12-26

    Roger Runkar Ragnar
Julskatter fina som par i älvor.
2019-12-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
På vakt
för egen jagt
men värd har
annan plan för
mat på da´n...

2019-12-25

    Sefarge VIP
Haa.a Det finns annat
än julskinka,här i
världen!
;)

2019-12-25

  Öknens Ros VIP
Jaktinstinkten finns där fortfarande.
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP