Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad handlar dina sympatier och antipatier om!?


Inprogramering kräver ibland avprogramering

Hur lever vi våra liv och hur ser
vi på meningen med den situation
vi befinner oss i?

Hur visade våra föräldrar oss om
vad som var viktigt och hur vi
skulle förhålla oss till vår omgivning.

Vilka rädslor visades upp och hur
såg styrkan för överlevnad ut?

Vilken fas av samhällsutveckling föddes
du in i? Uppbyggnad, blomning eller
nedbrytningsfasen?

Du är alltså dina gener, dina föräldrars
historia och och den kultur där du
växte upp i!

När analysen är klar bör du se hur din
historia utspelar sig i nuet.

Rädslorna finns där men också överlevnads
strategierna!

Frågan och svaret är.....Har rädslorna bakbundit
Dig så att styrkan blivit ditt fängelse, där du
envist vägrar konfrontera dina rädslor.

Alla religioner har något av detta i sig. Kontroll
av människor för att behålla makten och utöva
förtryck genom att hota med undergång om du
inte följer order och lyder mänsklig auktoritet!

Svaret och förändringen ligger i självinsikt och
att bli medveten om den balans som alltid måste
aktas. Ansvar för helheten handlar inte om makt
utan om OMVÅRDNAD och BALANS!

Uppbyggandet och nedbrytningen går hand i
hand.

Förändringen ligger i inprogramering av konkret
förståelse om hur naturen arbetar och följa de
universella lagarna om orsak-verkan!
Avprogramering av det som är destruktivt för
helheten


Det är ansvarsfullt att begränsa det som skadar
helheten!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-25 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP