Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför 2020

Häller upp en stor kopp svart kaffe
blandar det med mjölk
jag är mitt uppe i det här jul tider
kan ej kliva av

känner mig tänd och farlig
mig kropp svälter efter dig
ditt kvinns väsen

nu sitter jag här lyssnar på Uffes
kär och galen passade nu när nya
äventyr ska skrivas
nytt kliv nya giv

oh kom hit nu just här inatt
oh ta min lust ta mina läppar
mot dina just här & nu.




Övriga genrer av Neal
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-12-25 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag klev av för många år sedan.
Julen är bannlyst hemma hos oss.

Inte en av hans bästa plattor, men bra.
Undrar om inte "Nådens År" och "Längre Inåt Landet" toppar min lista, tillsammans med "Ripp Rapp". Möjligen så.
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal