Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skapa är att våndas. eller vad var det vi sa


provocerande tonårspoesi klär mig så dåligt nu

provocerande
tonårspoesi
klär så dåligt
när man har slutat
vara arg på världen

här vilar en nerv
djupt nerbäddad i kallfuktig jord
en känsla som flydde mig otillåten
oborstad och spretigt
spred den sina vingar
och flög rakt in i utanförvärldens
lastbilsflak

jag har gått från barnet till
modern
jag sörjer de nerver jag fördömde
jag sökte självdistansen och fick den
nu saknar jag min ångest





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-26 01:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att vara arg på världen.
Du är en del av den.
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mögel