Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlavalv


Stjärna

Lilla stjärna, bland miljarder andra glittrande ting
Vad gör du långt däruppe?

Gömmer du dig för livet du lilla stjärna?

Fall ner i det vackraste av stjärnfall

Ta chansen, kasta dig ut

Fall så hela HIMLAVALVET kan se allt det vackra du är

Brinn som en eld över hav, berg och skogar

och medans du färdas över horisonten så glöm inte att

ÖNSKA DIG NÅGOT






Fri vers av Avina
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-26 20:04



Bookmark and Share


  livet...
<3
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Avina