Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänsklig girighet (och säkerligen finns det mer som betraktaren kan tillägga på egen hand)


Dödsdans

Jag rör mig i farliga kretsar
Känner hur livet omkring mig hetsar
Fast och besatt av det konstanta strul
Fångad i en cirkel med ondskans hjul

Inget blev som det var tänkt
När girigheten i ögonen så hade blänkt
Jag klättrar uppåt som en katt så vig
I kontanternas värld, på snålhetens stig

Rätt namn för mig framåt, en snabb tunga eldar så på
Ock hela världen så bugar, behöver ej tassa på tå
Jag antog något nytt, bär en mask så sällsam
Tackar "Den högste", ack så behagligt hjälpsam




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-12-27 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord