Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makterna

Jag mumlar nu som Strindberg: "makterna"

Vi har en regering utan direkt styrande makt

Makten ligger hos oppositionen

och den kan glädja sig åt att den kan undgå all kritik

för alla göranden och låtanden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-27 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP