Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återstod


I det sparsamma ljuset
avslöjas nakenheten
och frusenheten

när verksamheten
faller plagg efter plagg -

och den innersta verkligheten
kvarstår

blek och själisk
som återstoden
av flyktig morgondagg.











Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-28 15:05



Bookmark and Share


    Annika J
Strofen som beskriver hur verksamheten faller, plagg efter plagg är så talande.
Jag upplever din dikt som en avslöjande dikt om åldrandet.
Jag tycker om ditt bildspråk, det är så det är.
2020-01-25

  Gunnel Eriksson VIP
Det vilar en slags sorg
över din vackra dikt.
Jag associerar till frågan:
"var det inte mer?"
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP