Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek


Det här är ingen lek

Det här är ingen lek
Mitt hjärta vilar i dina varma händer
Det här är ingen lek
Varje ord du formar magnetiseras rakt in i min själ
Det här är ingen lek
Dina handlingar får inte vilseleda mig igen
Det här är ingen lek, för en lek slutar inte med
SMÄRTA




Fri vers av Avina
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-28 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärta kan också skrivas med orden
K-Ä-R-L-E-K
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Avina