Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då - In

Mellan tak och bänk,
Vandrade jag min tagna led
En väg framåt,
Förbi

Ellen sådde aldrig sina oplöjda åkrar
De växte dåligt,
I stilla tider

Faster och tiden gick åt samma håll då
En vit jul,
En viloplats vid ett köksbord
Modernt framfall


Poseidon ikapp oss alla,
viskade sanningar

Tiden går inte framåt
Den går utåt




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-28 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge