Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag

kronbladen faller
genom tiden

älskar
älskar inte

jag väntar på den
den vackra dagen
men en vacker dag
har inget datum




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-29 01:04



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert... ” Kronbladen faller genom tiden”
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP