Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att befinna sig i ingenmansland!


Tänk Dig "för" innan....

Förtryckt

Förlöjligad

Fördummad

Förnedrad

Förringad

Förskräckt

när du blir påhoppad
och rånad mitt på dagen av ungdomar
som tar ifrån dig allt som är ditt!

De ber inte om ursäkt eller tycker synd
om Dig!

De tar det de vill ha utan att be om lov.
De hotar Dig till livet om du gör motstånd!

Förvånad

över att det inte finns något skydd och ngn
trygghet i det land som du trodde var världens
humanaste ställe att leva i!

Gränslöst och ofattbart att vårt samhälle och
land faller isär.

Förskräckt

över att ingen säger STOPP och visar i ord
och handling att man aldrig kan få RABATT på
illvilja!

Rött kort och utvisning när man skadat sin
nästa! Så går det ju till i alla idrotter... men där
accepteras de regler som gäller för samspel!
Här är det inte en lek utan angreppen sker i
vårt samhälle och våldet är grovt!

Senaste nytt från ingenmansland där inga
gränser längre finns!

Ps Tänk Dig "för" innan du säger något argt
om förövarna för du kan både bli åtalad och
satt i fängelse för detta!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-30 10:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört jobbigt detta ..min bror blev rånad två gånger av samma gäng knivskuren och de går fortfarande på samma stråk och gator
2020-01-04

    Lena Staaf VIP
Hemskt om du blivit rånad! Vet du vad som hände med dem som gjorde det? Rån är en allvarlig sak. Men är det ungdomar så kan det inte bli fängelse. Däremot sociala insatser som det tyvärr satsas för lite på
2019-12-31

    ej medlem längre
Denna text borde läsas upp av Lena Endre imorgon.
2019-12-30

  Öknens Ros VIP
Instämmer, det klemas för mycket med förövarna!
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP