Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var är hjärtat?

Är det meningen?
Menar de att vara elaka?
Är det ett hånskratt eller vad?
De känner ju inte mig
De sitter bakom en skärm
Bara dömmer och yttrar sig rått
Kastar och slår
På ett ställe där vi behöver extra värme
Förståelse och positiv uppmärksamhet
Mår de så dåligt att de måste slå en annan?
Tänker de inte innan de yttrar sig?
Kan till och med komma på mig själv
Med att ibland låta hård och kall
Känner skuld och skam
Men vad känner dem?
Finns det ingen empati?
Var är hjärtat?
Var är hjärnan?
Vem är dem att yttra sig så?




Fri vers av MissCaylin
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-30 18:50



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
De flesta mobbare är trasiga människor. Nu hjälper ju inte det den som blir utsatt. Men ingen som mår bra har behov av att skada andra. Det är min uppfattning.

Helt fantastiskt att du skriver om det. Det är modigt!
2020-01-14

  morgonstjärna VIP
jättebra skrivet
kommenterar inte för det blir bara fel
och det känns bara svårt

2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin