Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy Farao för Jul Och Nyår

Jul och Nyår har blivit något nästan olidligt för gamla och sjuka

I över en halv månad är man utestängd från Vårdcentralens tjänster

vilket skapar en ofantlig oro och ångest

Postdistributionen fungerar inte heller bra

Dessutom pågår det här jagandet efter julklappar och julmat

Sådant där borde höra till ett förgånget kapitel i vår bondehistoria

och när många släktingar och partners inte lever längre

Här i min närhet finns Ringens Affärscentrum

Där har det nu i flera veckors tid varit så fullt med folk

att man nästan löper risk att bli nedtrampad




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-31 14:45



Bookmark and Share


  Feminaz
Förstår dig till fullo. Hoppas du klarat av jul o nyår med hälsa och glädje i behåll!
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP