Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivna blad

 

 

ett nytt år

dagar att fylla med mening

uppfylla ouppfyllda önskningar

allt man skjutit upp att göra

att säga "Jag älskar dig" 

till dom man håller av

medan det finns tid

 

tiden är relativ

ibland lång, ibland kort

tiden frågar inte om lov

den bara är

så njut av den tid du har

snart har du den inte kvar

var lycklig över de stunder du har

det bästa du har




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-01 13:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så borde man tänka!
2020-01-01

    Lena Staaf VIP
Fina och sanna ord!
2020-01-01

  Bodingen VIP
Tiden som aldrig räcker - värsta fienden.
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP