Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration på skogspromenad


Vilsamt

 

Bland fallna stjärnmossbelupna träd
lägger jag mig ner och stillnar
låter löv täcka och värma
doft av mull lugna och
ljus himmel ge hopp.




Fri vers av Livet1
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-01 14:58



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vilsamt och vackert
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1