Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Pila iväg, tanke
Var borta
i det du inte hörs

Eller smyg som en gast
när du drar som en tystnad
Vålnaderna är våra visaste vänner

Flyg och sväva som en gas
Fördela dig fint till evigheten
Metafysiken är ett överseende trots




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-02 00:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
starkt om välnaderna
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP