Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad till MissFluff


Programförklaring




Allt det du vill att andra ska göra för dig
skall du ock göra för andra.

ALLT DET DU ACCEPTERAR HOS DIG SJÄLV
SKALL DU OCK ACCEPTERA HOS ANDRA.

Det du inte kan acceptera hos dig själv
ska bli din uppgift 2020
att lära dig bli vän med.

Bara så
skaffar du nya vänner
och din värld blir ännu lite större.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-02 12:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En del av mina sämre sidor kan jag acceptera, andra vill jag kämpa för att förbättra. Vi speglar oss i varandra och utvecklas i samverkan.
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP