Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG VILL DÖ IMORRON, SÅ ATT JAG KAN BERÄTTA HUR JAG KÄNNER FÖR DIG IDAG. UTAN KONSEKVENSER.


AMATÖRHIPHOP I MINA LUNGOR OCH SKAVSÅR I TÅRKANALERNA

Jag sliter fraser ur dina sånger
dansar till ditt skratt iklädd
svarta ögonfransar och dina fräknar
bara

jag andas sönder mina näsvingar
När du pressar tystnaden mot min mun
får mig att viska mellan asfalten och gräset
strör glitter över mina läppar
och jag kysser natthimlen glittrig

för din skull.
för mitt hjärtas fucking skull.
SKULD

vi saknar
flickan med kapsyler i håret
som fick oss lyckliga
när vi borde känt andra känslor

Men det var ju så jävla vackert att låtsas




Fri vers av osams
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-03 19:41



Bookmark and Share


  Ebananernagula
Så bra!
2010-10-12

    naala
ofattbart bra, bokmärker direkt!
2010-07-08

  within_
Men! det borde inte vara lagligt att skriva så! sista meningen är så totalt klockren och att läsa dina dikter är som att ta orden i hand och vandra iväg på stranden under en riktigt stjärnfylld himmel! Sagolikt vackert och helt otroligt!
2006-07-21

  Elidoll
Väldigt bra dikt, tycker om ditt sätt att skriva !!
2006-07-10

  Bump
yeah. vackert ja. gillar "jag vill dö imorrn, så att jag kan berätta hur jag känner för dig idag. utan konsekvenser."

och
2006-07-04

    rainbow
"Jag sliter fraser ur dina sånger
dansar till ditt skratt iklädd
svarta ögonfransar och dina fräknar"

och så

"Men det var ju så jävla vackert att låtsas"

träffar mig mest. gillar flytet i den här och magikänslan. (har du tagit bort alla andra?? oh nooo!)
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams