Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är allt annat än riskfri.


det är när du försöker
krypa närmare
fast du redan är så nära som det går
och mitt förnuft sakta
seglar ut genom fönstret

som jag inser
att du gärna får stanna här

jag får ta smällen när
den kommer.





Fri vers av emsutan
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan