Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader ur arkivet


OKÄND VÄN

Så underligt att veta
att vi inte träffats än
Du som skulle betyda 
så mycke
och bli min bästa vän
Vilka vägar vandrar du
och vart går vägarna ihop
Har vi sett varann
men inte hört varandras rop
Kanske möts vi allra sist
just när vägen tagit slut
Då blir det underligt att tänka
att vi inte setts förut

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-03 21:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tankar som säkert många har...
2020-01-18

  Lars Hedlin
Så bra skriftat!
2020-01-04

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-01-04

  M M Mannheim VIP
Så vackert om ett möte två har längtat efter men som aldrig blev intill.........?
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP