solen? värmen?  (kanske, så "vitt" jag kan se...)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen? värmen?  (kanske, så "vitt" jag kan se...)


t r ö t t a bokstäver



... vill helst vara
 med sin bakgrund just nu - så snälla, avmarkera dem igen !




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-07-07 10:54



Bookmark and Share


  Vitsippa
Fyndigt :)
2006-09-29

  Fredrik P. VIP
Tack för inspirerande bokstäver!
2006-07-08

  Mordnilap
Vad skall man säga? Snyggt!

Fyndigt :)
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet