Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implosion

Hur mår människans storhet i mörkret?
Mänsklig värdighet lever i skam och förödmjukelse
I gränslandet mellan ondskan och småttigheten: Fegheten och den goda drömmen strövar där, var och en för sig
De betraktar varandra
På andra sidan bergen ruvar makten, där durrar en celloton av hot
Universum är inom dig, i cellernas kärna
Rädsla är lika med mod
Över dig strålar hoppets stjärna
Valet är enkelt
Segraren är du




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-05 23:50



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tycker mycket om meningen : universum är inom dig, i cellernas kärna
Den meningen är fantastisk - vilken bild !
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP