Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som mig själv

Morfar tog sig bara et glas och en liten tablett.
För att koppla av lite.
Fira.
Inget att bekymra sig för.

Torr och sprucken hy?
En släng av influensan,
lite hosta.

Behöver bara vila lite,
ligga här,
vara lite för mig själv.

Så är jag strax tillbaka.




Övriga genrer av hansensson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson