Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska ni göra ni som...?

Natt av år. Och dagar flyr som bud om världen utanför.
Befinner mig i medelpunkten. Krymper. När jag gnuggar titthål i mitt mörkers yta. Som av glas. Befinner mig i sanning mellan liv och död. Och livet var en gång. Nu faller stjärnor. Lyser upp och slocknar fräsande i havet. Det är inte önskningarnas tid. Vad ska ni göra ni som föds till detta nu?




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-06 21:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark dikt som berör mig, ja vad ska de göra?
2020-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar tänka att för de små barnen är detta sextiotalet.
2020-01-07

  Elaine.S VIP
Dikt som känns, ja vad ska de göra? Världen /jorden känns orolig
2020-01-07

  AKT VIP
Härlig existensialism!
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger