Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI. Vilsen själ

När de sista tonerna
klingat ut
känns ensamheten
överväldigande.
Hela hennes varelse 
känns tom 
och vilsen.
Paniken gör sig påmind
och gråten bränner
bakom ögonlocken.

Hennes själ
vill dansa,
vill älska,
vill bli älskad.
Men kvar finns
ett bottenlöst
svart hål
som inte kan mättas.

Pulsen tjuter
i hennes öron,
hjärtat skenar iväg
i en aldrig tidigare
upplevd takt.
Hur ska hon
hitta hem?




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP