Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lämnar ni varandra hela tiden era jävla människor ?



Den här jävla sajten
påminner mest om Döda Havet

Hur orkar ni
jävla svikare ?

Hur orkar ni söka
efter den omöjliga kärleken

Ge upp, ge upp
snart är det väl ute med er alla

Ni vill ha kärlek
när ni får den så duger den inte

Har ni ingen jävla skam i kroppen
jävla skithögar

Allvarligt...här i Sverige och västlandet
har vi egentligen bara psykiska problem

Är det inte riktigt jävla förskräckligt
Man borde fan skriva om det

Det borde finnas nån jävla sajt
för alla fiskar som försöker leva i Döda Havet




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-07 19:55



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Rättelse: Det har varit...



2020-01-14

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Äntligen!!! Tack för dessa befriande ord. De har varit elefanten i rummet.
2020-01-14

    ej medlem längre
Det är alla våra grejers fel. Ju mer grejer, desto mer saker som bestämmer över dig. Som Fight Club säger.

Men ja, människor är så jävla känsliga för minsta lilla skitgrej, det är helt omöjligt.

Men jag har hittat min friidrottaretjej som inte ger upp i första taget.
2020-01-08

  Gunnar Hilén VIP
Absolut ! Jag var satirisk.
2020-01-08

    Lena Staaf VIP
Fast det finns väldigt många trevliga människor på den här sajten också. Jävligt trevliga!
2020-01-08

  Gunnar Hilén VIP
Exakt Lena. Så jävla satans förbannat skönt.
2020-01-07

    Lena Staaf VIP
Det är nog det jävla klimatets fel. Klimatet på den här jävla sajten menar jag. Fan vad jävla skönt det var att svära. Hjälper mot psykiska problem.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP