Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaknade i natt med dessa rader flytande ovanför mig


Pinocchio

Lova
att ej vada för långt ut och glömma bort mig

Jag skulle vilja
ha dig för evigt sprattlande här vid min sida

Och jag vet
min näsa växer i takt med att substanserna spolas ner i min toalett

Ville bli
en riktig pojke med händer och fötter och hjärna

Fullt komplett
med dig vid min sida



Och när
du tänker efter på allvar och inser att du drömmer

Vågar du då
förlåta en falskhets hjärta som aldrig dunkar

Jag såg
dig simma på natten under naken himmel

Stjärnorna
som knivspetsar och taggtråd rev sig in i din kropp och sinne

Och jag såg dig




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-08 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles