Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fall för Erich von Däniken


Planeten som är på tapeten

Ett förvånansvärt litet antal
befolkar den nya planeten
och nog märks det att
man blir färre

Egoismen har aldrig
fått fäste

Livgivande moln
förhöljer delvis
den vackra ytan

När invånarna ser oss
och pekar mot sin himmel
är det roligt

Vad tänker de
Visst tänker de
Något måste de tänka

De tror bestämt att
vi är gudar

men vad är de villiga att
offra
för Kunskapen?



8/1 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-08 10:37



Bookmark and Share


  Svart svan
Såklart kan de inte offra annat än vad de redan har, d.v.s. tid och redan inhämtad kunskap, så vida nu kunskapsinhämtande kräver något offer ö.h.t., i motsats till tid och intresse.....
2020-01-10

  Blomma-Stjärna VIP
fantasieggande -
och ja, vad behöver offras, för ny kunskap som hur man lever och tänker utan egoism!
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP