Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillhör "Bödlarnas ögonblick". En riktigt rå sälle, den här, men inte någon av de kändare.


Samhällets avskum


Det sägs att vissa gör
vad som helst

andra ingenting

Om det inte vore sant
skulle kondoren ha
flugit för att aldrig
komma tillbaka

den lilla flickan
ha sluppit gråta

ladan ha stått kvar

och den som inte visste
hur man närmar sig
kvinnor

ha fått lära sig vad
ett friskt förnuft vill säga.



26/11 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-09 11:21



Bookmark and Share


  hansensson
Det här är bra.
2020-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP