Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst revolution





Att känna att man har någon att tycka om gör en glad och stark. Man börjar tycka bättre och bättre om sig själv. Känslan växer. Brer ut sig. Man kan börja tycka om fler och fler. Världen blir större. Att tycka om nån är en revolution.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-12 09:13



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja alla behöver någon och tillsammans växer vi....
2020-01-12

    ej medlem längre
den är nästan lite religiös och kyrkan o kyrkorna har anammat din kunskap
2020-01-12

    Lena Staaf VIP
Ja så är det. Men man förstår det inte förrän man plötsligt inte har någon.
2020-01-12

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, ett av våra starka behov, men som många tyvärr inte får tillgodosett (av olika skäl).
Denna klartext är skön att läsa!
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP