Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenbrott

Min Älskade
Min Kära
Vi är brutna
Stenar
Urbergets
Döttrar
och Söner

Kantiga
Evigheter
skaver
mot varandra

Vatten
Tålamod
Slipar
våra spetsar
Smeker våra svek
med en
Evinnerlig hand

Njut en stund
av det Fullkomliga

Även
Runda
Mjuka
Stenar
Blir en öken
utav Sand




Fri vers av nu 1.0
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-12 12:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänkvärd, men varför stanna kvar i en relation som enbart ger dig ett tomt skal
livet är tungt nog ändå min vän
2020-02-23

    Lena Staaf VIP
Vacker och tänkvärd text om en relation.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0