Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passare


passare
på papperet verkar allt
gå ihop




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-12 21:59



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Passande uttryck!! Mjo, med fast kurs styrs linjen åter till utgångspunkten... såvitt man inte slinter med stiftet, som jag som gosse gjorde titt som tätt - måhända alltför spänd att rita rätt.
2020-01-15

  lodjuret/seglare VIP
I en del filmer står det bland eftertexterna, som väl bara jag läser med något större intresse, yrkesrollen 'passare', vilket väl är någon sorts hjälpreda och jag är ju bekant med två sådana personer som 'jobbat' med att vara just 'passare', även om de verkar ha 'gått vidare' sedan dess. Fast även om rollen eller yrket fanns först på papper (kontrakt) så filmades det även sedan, om än i slutet av filmen, det vill säga efteråt.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP