Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto: Copyright : Soligajag_1


Att kunna njuta så

Dessa underbara goá djur får mitt inre att
må gott.
Dem finns alltid hos mig i
vått och torrt .

Är du sjuk och krasslig känner dem det
på sig,
Lägger sig tätt omkring dig .

Vill att du ska må bra och bli frisk snabbare
än blixten.
Kom på det nu eftersom min förra kisse
hette Sixten.

Svart som natten kom han i min väg,
stannade hos mig i min bag.

Ingen kan njuta som kissen kan,
låg alltid bredvid mig och spann.

Saknar honom och hans nyck,
kunde busa och försvann med ett ryck.

Myser nu med mina pälsklingar ,
kallar dem för mina älsklingar!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-13 09:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar ordet pälsklingar...jag har själv katt och vet hur mycket de betyder...fint skrivet...
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP